avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

daca am cumparat casa cu legea 112 si partea adversa a venit cu dovezi false,primaria nu are unde sa nea dea un spatiu,locum acolo din 1954,au fost considerata "nedreapta luare" ca de altfel in foarte multe cazuri,ce se poate face,daca nu avem unde ne duce?stam in strada?am inteles ca dl Presedinte Basescu a spus ca nu se mai evacueaza nimeni,este valabil doar pina in luna martie?una din case a fost facuta dupa 1954,ce facem?
Va trebui sa evacuati imobilul si aveti dreptul la restituirea de catre Primarie a sumei platite de dvs.ca pret al imobilului , actualizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe legea 112 kamikazeold kamikazeold buna ziua, am pierdut casa ,cumparata de la ICRAL,pe legea 112, prin comparare de titluri, CPRV 480,drept comun, fara a mi se anula actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Protectia chiriasilor in case retrocedate? Bogdanra Bogdanra Buna ziua daca exista o casa nationalizata [i]abuziv[/i] si este retrocedata ce drepturi mai au chiriasii. In speta sunt oameni care [b]nu[/b] au venituri ... (vezi toată discuția)
Anularea acordului de luare in spatiu mariana_1 mariana_1 din motive intemeiate, am luat acum un an in spatiu o persoana. adresa ei pe buletin in acest moment este la domiciliul meu. stie cineva (pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)