avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nedreptate inselaciune narespectarea drepturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nedreptate inselaciune narespectarea drepturilor salariale ale angajatului recuperare de salariu

buna ziua ce pot sa fac sami recuperez salariul restant pe luna noiembrie decembrie si 10 zile din luna ianuarie mentionez ca am lucrat la o firma de constructii din judetul giurgiu si in situatii asemanatoare se afla si niste colegi se profita de faptul ca se gaseste greu de munca este peste demnitatea umana sasi bata jok de noi salariatii .nu mai spun ca ne muncea ca pe hotii de cai 11 ore pe zi sambetele normal duminicele va rog un sfat sa nu mai cada si altii in capcana ISI BATE JOK va rog cer un ajutor in numele meu si al colegilor ce ma sfatuiti?

Cel mai recent răspuns: gabyrullz , utilizator 19:59, 10 Martie 2012
Este foarte greu de aflat .. poate doar printr-o actiune in instanta
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz Cristina urloiu Cristina urloiu Mi am declarat demisia cu preaviz dar mi s a oprit din salariu (bonusul lunar ;care la noi se acorda cu 2 luni in urma ).specific ca in durata preavizului am ... (vezi toată discuția)
Angajator la negru dan6i dan6i Fiind in cautarea unui loc de munca, am gasit o firma care m-a angajat. De fiecare data cand ii intrebam pe patroni cand imi fac contract de munca imi spuneau ... (vezi toată discuția)
Preaviz Bogdan88 Bogdan88 Buna seara. Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt angajat al unei firme cu diverse domenii de activitate, din 09.02.2011 in functia de operator ... (vezi toată discuția)