Fiind in cautarea unui loc de munca, am gasit o firma care m-a angajat. De fiecare data cand ii intrebam pe patroni cand imi fac contract de munca imi spuneau sa mai am rabdare sau evitau subiectul. In timp am aflat ca din cei 12-15 angajati pe care ii are firma doar 1 sau 2 au contract de munca, chiar daca unii dintre ei muncesc de 6 ani la aceasta firma.. Dupa 3 luni am constatat ca ma pacaleau frecvent la achitarea lucrarilor efectuate de mine, spunand ca am facut mai putine. Daca am insistat sa refacem numararea lucrarilor, m-au dat afara. Ce-mi recomandati sa fac in aceasta situatie?
Daca firma are sediul social in jud. Giurgiu si isi desfasoara activitatea in Bucuresti, sect. 1(nu stiu daca are declarat punct de lucru), unde trebuie sa fac sesizarea?
La ITM Giurgiu , dar se poate depune si la ITM Bucuresti sesizarea.
Edit later
Cei de la ITM Bucuresti vor lua legatura cu colegii din Giurgiu in vederea solutionarii petitiei dvs ... am intalnit un caz asemanator era vorba despre ITMVrancea si ITM Bucuresti, in care primii au solicitat sprijin in vederea unei petitii depuse de un salariat de la un punct de lucru al unei firme cu sediul social in Bucuresti.
Depuneti o sesizare la ITM Bucuresti. Inspectorii de acolo vor face verificarea in teren, vor lua declaratii si documente, pe care le vor inainta la ITM Giurgiu spre finalizarea controlului. In baza sesizarii ITM Bucuresti, cei de la Giurgiu vor face control la sediul societatii si vor intocmi procesul verbal. ITM Giurgiu va raspunde in scris sesizarii dvs, pe care ITM Buc. a redirectionat-o catre Giurgiu.
Plangere itm
florenta_22
Buna ziua,
Acum 30 zile am facut plangere la ITM la punctul de lucru,am primit raspuns ca plangerea mea s-a redirectionat la ITM de la sediul central,unde s-a ... (vezi toată discuția)