avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre contractul de munca

Va salut.. ma numesc Emil.Z sunt angajat ca MACELAR la o firma din Giurgiu.mentionez ca m-am angajat la aceasta firma in luna martie 2009 dar contractul de munca mi-a fost facut abia in luna noiembrie 2009. mentionez ca lucrez 13 14 ore pe zi uneori chiar si mai mult de 14 ore in luna decembrie in preajma sarbatorilor am lucrat chiar si 20 ore.singura zi libera este ziua de luni dar de fapt sunt obligat si amenintat de catre patron ca voi fi dat afara in cazul in care nu vin si lunea cand au nevoie.X-( ce pot face unde ma pot adresa in afara ITM din giurgiu pt ca patronii unde lucrez sunt oameni cu influenta iar sezizarea mea catre ITM giurgiu va fi zadarnica.nici in luna decembrie nu am avut nici un liber nu am fost platiti pt orele suplimentare iar din data de 31 12 2009 pana in data de 11 01 2010 am fost in concediu fara plata..Am inceput lucrul pe data de 12 01 2010 ca sa aflam de la patron ca suntem platiti din data de 15 ianuarie 2010 si si nicidecum din data de 12 ian cand am inceput lucrul ca ni se opreste din bani fiindca am stat acasa lucru pe care nu l-am inteles.acum sunt amenintat si mi sa spus sa numai vin la munca pt ca in ziua care era declarata libera nu am venit sa prestez diferite lucruri solicitate de patron singura zi libera este ziua de luni adica 4 libere pe luna. cum imi poate desface contractul de munca ? ce pot face si unde adresa pentru ca acestia sa raspunda pt neregulile care le fac, programul extrem de mare fara zi libera jigniti injurati pur si simplu tratati ca niste sclavi..doresc sa ma adresez ITM giurgiu dar patronii fiind persoane cu influnta in oras imi e teama ca nu o sa rezolv nimik. firma la care lucrez are ca angajat si un minor de 16 ani fara forme legale de munca. mai mentionez faptul ca nu am semnat niciodata protectia muncii si nici statul de plata...va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. cu respect
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
emil1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 19 Ianuarie 2010
Inspectia Muncii Buc. petitii@inspectiamuncii.ro
Faceti sesizare la Inspectia Muncii din Bucuresti pentru ca in situatia in care se fac disponibilizari la ITM nu prea cred ca risca cineva.
Depuneti o sesizare la Inspectia muncii sau Ministerului Muncii .
Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: petitii@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare idanytzy idanytzy buna ziua sunt angajat la o la care nu se platesc orele suplimentare si nici nu beneficiez de zile libere cum se procedeaza in acest caz? (vezi toată discuția)
Intrebare despre contract de munca dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . Fiul s-a angajat la un restaorant in data de 18 iulie , de atunci lucreaza cate 13 -14v ore pe zi in afara duminicilor . ieri a primit un contract ... (vezi toată discuția)
Raport salariat angelica82 angelica82 Buna ziua, Doresc sa fac un imprumut in banca, si mi se cer veniturile pe anul anterior.Nu mai pot da de patron, nu stiu daca firma mai exista si sediul ... (vezi toată discuția)