avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA dupa schimbare sediu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA dupa schimbare sediu social firma

Buna ziua,

Referitor la OMFP nr. 1984/2011 prin care pentru a inregistra o firma in scopuri de TVA este necesara verificarea de catre organele fiscale a existentei faptice a sediului social al firmei, am urmatoarea intrebare:

In cazul in care se efectueaza vanzarea unei firme/cesiunea partilor sociale a unei firme care este deja inregistrata ca platitoare de TVA si se schimba sediului social al firmei, se aplica OMFP nr. 1984/2011? Este nevoie de un control al organelor fiscale pt verificarea existentei faptice a noului sediu social?

Astept cu interes raspunsurile dvs.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Investor21 , utilizator 16:27, 25 Martie 2012
nu, schimbarea sediului unei firme deja inregistrate ca platitor de tva nu inseamna o noua procedura de verificare
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitoare de tva sau neplatitoare di_c_carmen di_c_carmen Buna ziua! Vreau sa deschid o Intreprindere individuala cu obiectul de activitate Prestari servicii - reparatii auto si achizitii si vanzarea de piese auto si ... (vezi toată discuția)
Omfp 1984/2011 Ana Muntianu Ana Muntianu In Monitorul Oficial nr. 361 din 24 Mai 2011 s-a publicat OMFP 1984/2011, ce stabileste ca [b][u]inregistrarea in scopuri de TVA[/u][/b] se poate face dupa un ... (vezi toată discuția)
Proceduri modificare srl din neplatitoare de tva in platitoare de tva ClaudiuG ClaudiuG Buna ziua, Am un Srl care pana acum a fost neplatitor de TVA si in acest moment vreau sa schimb domeniul de activitate radical, atat cu Cod Caen, cat si sa ... (vezi toată discuția)