avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incuviintare executare silita

Buna ziua,daca ma poate lamuri cineva sau ajuta cu un sfat,in 2002 am facut un credit de nevoi personale eu am plecat din tara si am trimis fostei iubite bani sa achite creditul dar se pare ca ea nu a mai achitat nimic , eu m-am mutat de la aceea adresa nu am primit absolut nimic niciodata,mai nou de 1 luna de zile m-am trezit cu o somatie a unei firme de recuperari nu am dat curs aceesteia,la indrumarile unei cunostinte am verificat daca exista un dosar civil pe numele mau spre surprinderea mea am descoperit ca exista in amanare din 2006 un dosar pt recuperarea creantei"incuviintare executare silita"eu la adresa la care stau din 2008 nu am primit absolut nimic,precizez ca nu am bunuri de nici un fel pe numele meu....dupa cati anii se prescriu creantele?...si ce pot avea de facut pe viitor...Va multumesc!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
NLY007, utilizator
Cel mai recent răspuns: NLY007 , utilizator 14:25, 10 Martie 2012
Apelați la un avocat, pentru a promova o contestație la executare. E puțin probabil ca banca să fi stat în pasivitate 3 ani, pentru a discuta de prescripție.
Am inteles dar de ce din 2008 de cand am domiciliu stabil nu am primit absolut nimic nici macar oprire sau somatie pt oprire pe salariu,absolut nimic, nici macar la circa financiaranu mi-sa spus ca as avea ceva probleme sau de la Politie ca doar am scos cazierul de atatea ori,iar din 2006 de cand este dosarul acela de incuviintare executare silita nu am primit nici de acolo o somatie citatie ma rog.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
NLY007, utilizator
Banca nu avea cum sa cunoasca noul dvs. domiciliu, cata vreme nu ati adus la cunostinta acest aspect si tocmai din acest motiv nu ati primit nimic la noua adresa. Totusi, in primul mesaj, spuneti ca ati primit o somatie de la o firma de recuperari. Asta inseamna ca s-au facut, totusi, demersuri pentru a afla actualul domiciliu. Contactati un avocat! (sfatul meu) :)
Am inteles ..Multumesc frumos pentru sfat si promtitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita aurtan aurtan Buna ziua, Am primit o instiintare de la un executor judecatoresc prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a declansat urmarirea silita mobiliara impotriva ... (vezi toată discuția)
Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)