avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont

Buna ziua!

Ma deplasez la Timisoara in cadrul unui proiect POS DRU. Pentru decontul transportului mi s-a cerut factura, chitanta si tichet de imbarcare. Problema este ca am platit cu cardul tatalui meu si chitanta este aceea de la card (alta a zis ca nu imi da)...pe aceasta chitanta scrie deci numele tatalui..e o pb?
Cel mai recent răspuns: ciresicaok , utilizator 08:10, 11 Martie 2012
Da, e problema pentru ca trebuie sa fie numele dumneavoastra.
doamna de acolo mi-a spus ca alta chitanta nu imi da..ca aia e chitanta de la plata cu cardul..oare daca ma duc maine si dau peste altcineva imi face alta chitanta?
Da. Alta chitanta nu poate sa va dea ca acea chitanta preia automat numele titularului cardului cu care s-a facut plata. Trebuia sa platiti cu numerar sau sa aveti dumneavoastra cont de card.
mi-am dat seama de asta abia dupa ce am platit...sa inteleg ca daca nu imi accepta asa cei de la decontare, nu mai pot face nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon carburant/factura platita cu cardul personal p_orsyka p_orsyka Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamurit in urmatoarea problema: La inceput de luna viram angajatilor avansuri gosp., iar la final de luna se fac deconturile. ... (vezi toată discuția)
Plata cu card magdabarbu magdabarbu Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)