avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda administrativa

as vrea sastiu daca aceste amenzi se prescriu si daca da cit timp trebuie sa treaca multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 21:23, 10 Martie 2012
5 ani incepind cu 01 ianuarie a anului urmator in care s-a aplicat amenda.
prin neplata unei amenzi se poate sa puna sechestru pe o proprietate a mea? As vrea sa mai stiu daca pot sa aleaga ei pe care din proprietati sa puna sechestru?Multumesc anticipat.
da, la ambele intrebari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)