avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Licenta Dr Familiei, tema \"PROTECTIA SI PROMOVAREA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Licenta Dr Familiei, tema "PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI"

Buna ziua,

Intentionez sa imi realizez lucrarea de licenta la disciplina Dreptul Familiei si mi-am ales tema "Protectia si promovarea drepturilor copilului", dar inca nu m-am decis asupra unui plan al principalelor aspecte care ar trebui atinse.

Ma poate ajuta cineva cu niste sugestii?

Multumesc anticipat!:)
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 20:33, 10 Martie 2012
NU veti avea de facut altceva decat a cuprinde in tema respectiva, toate aspectele si modalitatile prin care se realizeaza atat protectia cat si promovarea drepturilor copilului. Parcurgand acest capitol din disciplina mentionata veti observa criteriile generale sub care este analizata aceasta problema, urmand ca Dvs sa aprofundati subiectul....si acolo unde considerati de cuvinta sa veniti cu eventuale completari.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teoria generala a dreptului licenta stef01 stef01 buna ziua. m-ati putea ajuta cu cateva idei in legatura cu planul de licenta la tgd, tema: persoana fizica subiect al raportului juridic? (vezi toată discuția)
Protectia si promovarea drepturilor copilului lorionela lorionela buna ziua. sunt un membru nou si am mare nevoie de ajutor. am d scris o licenta cu tema protectia si promovarea drepturilor copilului, dar nu prea stiu ce s ... (vezi toată discuția)
Licenta,dreptul familiei bianca25 bianca25 Buna seara! Sunt studenta in anul IV.si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei cu titlul \"Protectia speciala a minorilor\".Problema e ca ... (vezi toată discuția)