avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptia taxelor vamale
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptia taxelor vamale

am fost notificat de catre autoritatea vamala locala sa ma prezint la ei ptr executare silita conf.og.92/2003 art.151-152,in vederea stingerea unei obligatii fiscale inscrise intr-un document din mai 2002.Se mentioneaza in adresa ca termenul de plata la care a expirat scadenta a fost 31.12.2011.Functioneaza prescriptia dreptului de executare silita?Dar prescriptia dreptului de a cere executarea silita?Cu multumiri tuturor celor ce pot a emite o opinie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:12, 10 Martie 2012
Termenul pentru ei este de 5 ani de la data la care datorati plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare scadență anticipată după împlinirea termenului contractual la un credit bancar papati papati Bună seara, am o întrebare, poate cineva mă va lămuri. Speță: Contract bancar încheiat pe perioada decembrie 2004 - decembrie 2009, plățile ... (vezi toată discuția)
Creante bugetare sca baloisibaloi sca baloisibaloi In anul 2005 se efectuiaza un control de fond in urma caruia se dispune plata unor creante catre bugetul de stat. In urma acestui act de control se emite ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc casei de pensii o datorie din 2002? Livica Livica Am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv! In 2002 am facut un contract la Casa de pensii pentru ca nu lucram . Din 2003 m-am angajat si nu am ... (vezi toată discuția)