avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comisii control anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comisii control anaf

buna seara
1.am citit ca anaf va trece la controlul pfa a caror venituri declarate difera cu >10% din datele pe care le detin.
intrebarea mea este: care este procedura de control a pfa?
2. In cazul unui pfa care sunt obligatiile daca incheie cu o societae un contract de colaborare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:10, 10 Martie 2012
1. Procedura de control a organelor fiscale este reglementata in titlul VII din Codul de procedura fiscala.
2. Ce calitate are PFA-ul in acest contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapundere solidara in plata contributiilor pfa MISKA5 MISKA5 Buna seara.Din raspunsurile primite telefonic de la asistenta contribuabili ANAF raspunderea incadrarii la activitati dependente este la alegerea ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar la un contol fiscal? dinumarcel dinumarcel Am un PFA si foarte recent.am primit instiintare de la ANAF pentru inceperea unui control fiscal. M-am prezentat prompt la ANAF la data din instiintare si desi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)