avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinii

Buna. Proprietarul unui club. Nu va pot zice denumirea si locatia din motive bune. Am si eu o problema .. sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul. Am o vecina cu probleme care tot timpu face reclamatii si "da din papagal". Aceasta persoana a strans mai multe semnaturi de pe strada, pentru inchiderea activitatii. Foaia pe care s-au semnat, contine doar un tabel cu numele si semnatura acestora. Pe alta foaie scrie "pentru ce or semnat". Este legal acest document ? Alta chestie .. mi s-o zis de la primarie ca o sa vina Sanepidu, sa masoare decibelii in timpul noptii, sa vedem daca este adevarata acuzatia. Or mai fost masuraturi de genu, si nu am trecut peste limita legala admisa .. si asa o sa fie mereu. Ce pot eu face in cazul asta sa nu mai fiu deranjat ? o pot da in judecata pentru calomnie sau atlceva ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Lorant , utilizator 11:17, 20 Noiembrie 2008
pai da .. clubul este "intr-un cartier de locuinte" .. cum is toate din oras. Problema este ca daca n-ar fi voie, de ce mi s-a elibarat autorizatia de functionare pentru aceasta activitate .. ii de ne-inteles dar infine .. cu muzica nu ar fi problema .. nu se aude, DAR pe oameni ii deranjeaza oamenii .. nu prea pricep ce treaba am eu cu ei .. din moment ce nu se afla pe teritoriul meu, ii in capatul strazii si urla ca descreieratu .. ar trebuii sa ii duc de mana acasa ? teoretic asta ii treaba politiei sa imparta pe amenzi pentru tulburarea linistii publice sau io stiu .. nu ?
Bineinteles ca nu aveti... obligatia sa ii duceti acasa pe clienti! :rolleyes: Evident, se acorda autorizatii pt cluburi de noapte in cartiere de locuinte (de aceea scriam sa va bucurati ca RO e tara tuturor posibilitatilor).
Ceea ce am scris a fost pt a va atrage atentia ca e probabil ca dna respectiva sa nu aiba ceva impotriva dv personal sau a clubului care va aduce venituri, dar spera sa se revina la timpurile cand strada era linistita. Poate incercati sa ii explicati ca dv va bazati pe bunul simt al oamenilor (clientilor), dar nu ii puteti educa pe fiecare si, poate, ar fi bine ca dansa sa cheme (eventual) politistii atunci cand clientii exagereaza cu galagia pe strada. Credeti-ma, daca ii aratati dnei respect, va cereti scuze in numele clientilor galagiosi (nu pt ca ar trebui, ci pt ca astfel de cuvinte, dupa un timp, il determina si pe bizon sa devina intelegator), o invitati la o cafea in club... Zic si eu, dar aveti destule sanse sa scapati de „papagalul ei” fara a mai avea de-a face cu fel si fel de functionari la care dna va reclama.
am incercat de destule ori .. dar nu vrea sa cedeze :) .. problema e ca sotul ei detine o functie mare intr-o institutie de stat si asta o incurajeaza, ca doar toate merg pe interes .. in rest ea ii "za skin of za dick", o lucrat toata viata ca ospatara, si acuma sta acasa si nu-si gaseste linistea ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)
Program de liniste mir2006 mir2006 Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)