In curtea in care locuim sunt amplasate doua cladiri una o detin eu in calitate de propietar cealalta este detinuta de stat si are chirias.Eu am titlu de propietate pe65% din teren restul il detine statul .Deschiderea la fatada a terenului este de 11m. Terenul este in indiviziune.. se poate iesi in aceasta situatie din indiviziune si cum.?.. multumesc
Nu ati precizat suprafata terenului. Daca terenul nu este comod partajabil in natura (si nu cred ca este avanmd in vedere deschiderea ) instasnta va respinge actiunea de partaj dupa efectuarea unei expertize care va stabili acest lucru.Daca expertul va spune ca se poate imparti, se va trasa o linie despartitoare si un gard .
Total teren este de 225m.p. din care cladirea mea are o amprenta de 50mp si este amplasata pe partea laterala iar cladirea statului locuita de chirias are o amprenta de 55mp si este amplasata pe partea de fund..s-ar putea face o alee pe langa gard cam de 1,2m ,as dori ca sa izolez propietatea noastra cu un gard sa avem intrari separate in curte dar ,legea ar permite? au mai fost cazuri in cartierul nostru dar nu spune nimeni cum au procedat ..sunt din Bucuresti..multumesc
Iesire din indiviziune
AKM
Pe o parcela de 225mp cu deschidere de 11m(parcela este in indiviziune) exista doua cladiri una cu amprenta de 56mp, amplasata pe fundul parcelei(propietate de ... (vezi toată discuția)