avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot depune cerere restituire taxa auto fara chitanta?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot depune cerere restituire taxa auto fara chitanta?

Buna ziua! doresc sa depun la finante cererea de restituire taxa auto, dar o pot face fara copia chitantei anexata? doar cu celelalte acte?chitanta sa o depun la instanta?presupun ca finantele au dovada , in baza lor de date, ca am achitat taxa...
Din ceea ce stiu nu. Depuneti o cerere la trezoreria unde ati platit si vi se va da o dovada a platii.
pai faceti o cerere prin care solicitati chitanta .puteti incerca sa depuneti cererea fara chitanta dar trebuie sa stiti datele platii,daca v-o ia e k.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)
Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată,lămuriri lotuss lotuss Vă rog sa-mi spuneți cum se procedează.La depunerea Plângerii ,în care solicit cheltuieli de judecata ,ce trebuie să fac ? -atașez un opis al ... (vezi toată discuția)