avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecată,lămuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecată,lămuriri

Vă rog sa-mi spuneți cum se procedează.La depunerea Plângerii ,în care solicit cheltuieli de judecata ,ce trebuie să fac ?
-atașez un opis al cheltuelilor ?
-la opis atașez copiile chitanțelor sau originalele lor?
Originalul chitanței de plată a taxei judiciare de timbru se atașează Plângerii sau opisului de cheltuieli ?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:22, 27 Iunie 2015
Buna ziua,
Atasati un opis al cheltuielilor si copii certificate de pe acestea, chitanta de taxa de timbru se depune in original si faceti mentiunea in opis ca o depuneti in original iar celelalte sunt copii certificate conform cu orginalul.
La cererea de restituire a cheltuielilor de judecata anexati un opis cu documentele justificative de plata certificate de dvs.ptr.conformitate cu originalul, plus originalul documentului cu care ati facut plata taxei judiciare de timbru, despre actele depuse faceti referire in cerere inclusiv la faptul ca, ati depus in original dovada efecutarii platii taxei judiciare de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea chitanței de plată a taxei de timbru judiciar poate duce la anularea cererii? gambette gambette Reclamantul a depus o copie conforma a chitantei de plata a taxei de timbru judiciar la dosar dar ulterior a pierdut originalul dupa care a primit adresa de ... (vezi toată discuția)
Proceduri judiciare Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma ghidati in cazul unor proceduri judiciare, dat fiind faptul ca este prima oara cind intimpin aceasta problema. In ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)