avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de la fisc necesara la dosarul pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de la fisc necesara la dosarul pentru indemnizatia de somaj

Buna ziua,

Am nevoie de la fisc de adeverinta de la fisc din care sa reiasa ca nu am nici un venit necesara pt somaj.O voi putea obtine daca sotul meu are o amenda de circulatie neplatita sau nu are nicio legatura?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:39, 11 Martie 2012
Amenda e la bugetul local... adeverinta pentru somaj o cereti nu de la local ci de la stat adica Administratia finantelor publice de sector
Eu stiu ca are la administratia finantelor publice inseamna ca este de alta natura si nu stiu eu exact despre ce este vorba,in acest caz voi intampina dificultati in a obtine acea adeverinta?
Nu are legatura. Mergeti la administratia financiara, completati un formular, platiti o taxa de timbru si dupa cateva zile aveti hartia necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihaitzab mihaitzab Buna seara Am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema... In data de 22 februarie a incetat contractul de munca, disponibilizare cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)
Somer si administrator in acelasi timp corasilver corasilver #-o Buna ziua Va rog frumos daca se poate sa ma ajuta cineva. In ianuarie am intrat in somaj, in 25 februarie mi-am deschis un srl, 90 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Amenzi popescuginel popescuginel Daca am amenzi de circulatie neplatite, statul imi poate opri sau taia subventia pe bovine? (vezi toată discuția)