avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara

Am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema...
In data de 22 februarie a incetat contractul de munca, disponibilizare cu documente necesare pt somaj etc. Pentru a-mi completa dosarul am avut nevoie de o adeverinta de la finante cu veniturile. Problema este ca am un cont in banca si am avut venituri suplimentare din dobanzi (impozitate ca atare). Pe 5 aprilie voi lichida contul (voi cumpara ceva). Intrebarea este: Cum trebuie sa procedez ca sa iau somaj? Imi vor da cei de la Finante un document din care sa iasa ca eu nu mai am venituri suplimentare?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:26, 26 Martie 2013
Atunci va inregistrati la Agentia de Somaj dupa ce lichidati contul (mai sunt cateva zile).
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc pt raspuns...
ideea era cum obtin o hartie de la finante din care sa reiasa ca nu mai am aceste venituri suplimentare? documentul care mi l-au dat este pentru ultimele luni unde sunt incluse aceste venituri suplimentare.
Dupa ce lichidati contul cereti alta adeverinta de la Fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la fisc necesara la dosarul pentru indemnizatia de somaj mariagu mariagu Buna ziua, Am nevoie de la fisc de adeverinta de la fisc din care sa reiasa ca nu am nici un venit necesara pt somaj.O voi putea obtine daca sotul meu are o ... (vezi toată discuția)
Somer si administrator in acelasi timp corasilver corasilver #-o Buna ziua Va rog frumos daca se poate sa ma ajuta cineva. In ianuarie am intrat in somaj, in 25 februarie mi-am deschis un srl, 90 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Am cumulat indemnizatia de somaj cu alte venituri si acum mi se solicita sa o restitui shsskype shsskype Ma numesc Mihaela si as dori sa ma lamuresc cu urmatoarele: In luna septembrie am aplicat pentru somaj, eu nefiind angajata bineinteles. Mi s-a spus ca totul ... (vezi toată discuția)