avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj

Buna ziua.Imi poate spune cineva unde pot denunta santajul de un funcionar al primariei? :( si daca o pot face online......si cat de mult dureaza....#-o
Cel mai recent răspuns: iman , utilizator 19:22, 11 Martie 2012
Puteti depune plangere penala la Parchet impotriva acelui functionar pentru savarsirea infractiunii de santaj ...
multumesc.cum o pot face daca eu locuiesc in spania ?si mai mult: mi-a spus ca azi le va distruge?
O puteti trimite prin posta cu confirmare de primire ... sau mandatati pe cineva s-o depuna in locul dvs ...
e nevoie de timp pentru asta.eu am nevoie sa recuperez actele de la el cat mai repede posibil inainte sa le distruga.
ce poate distruge ?
ar fi bine sa depuneti cat mai repede plangere.
eu consider ca ar putea sa o puna prin plic chiar si cineva din tara important este ca dvs sa vi-o insusiti.

Alte discuții în legătură

Fals informatic cont fals facebook buna ziua! in urma unei relatii ... Anonim 79 Anonim 79 Fals informatic Cont fals Facebook Buna ziua! In urma unei relatii extraconjugale cu un barbat casatorit, am fost contactata de asa zisa lui sotie ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta/inselaciune? xuser xuser Un infractor care merge la victima si ii zice \"retrageti plangerea, ca am pile in politie,etc si va fi mai rau de tine decat de mine\" poate fi tras la ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost agresat fizic si amenintat xbartolomeu xbartolomeu Buna ziua, Apelez la membri acestui forum in incercarea de a ajuta un prieten apropiat. In urma cu o saptamana, tatal prietenului a fost agresat fizic de ... (vezi toată discuția)