avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o demisie( impusa de sef)este legala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o demisie( impusa de sef)este legala?

sefa mea mi-aimpus mie si altor 3 persoane sa demisionam.
am primit deciziile prin posta la 2 zile dupa demisie.
pot contesta decizia in termen de 30 de zile l atribunal .ce sanse am sa castig lupta aceasta murdara.
nu ni s-a reprosat nimic doar ca "nu mai vrea sa ne vada pe acolo.
ce sa fac?:(:(
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2012
mioaraalp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 11 Martie 2012
puteti contesta dar nu aveti sanse deoarece v-ati dat demisia, care este act unilateral de vointa
ca sa vi le mariti cat-de cat faceti plangeri penale pentru santaj si amenintare...

incercati, macar sa aiba probleme....
Salariatul care a demisionat va putea să sesizeze instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretinde că demisia a fost provocată de angajator.

Termenul de contestatie este de 45 de zile de la data comunicarii deciziei de incetare a raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face plângere unui angajator petrilalacramioara360@gmail.com petrilalacramioara360@gmail.com Bună ziua, ma numesc Petrila Lacramioara, Acum 2 zile șeful meu m a pus sa mi semnez demisia. Unde și cum pot face plângere? (vezi toată discuția)
Ce poate face un angajat de 13 ani al unei companii, fără nici ... Gyna Gyna Ce poate face un angajat de 13 ani al unei companii, fără nici o abatere la locul de munca în acești ani, dacă șeful l-a obligat sa își semneze demisia ... (vezi toată discuția)
Angajatorul iti cere demisia VasileSichitiu VasileSichitiu Buna ziua, dupa munca asidua la Arabesque, ca sef departament pal, am primit telefon pe 29.10.2019 de la directorul de departament, care mi-a spus ca d-lui nu ... (vezi toată discuția)