avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act de rezolutiune a unui contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act de rezolutiune a unui contract de prestari servicii

buna ziua, dorim sa incheiem un act de rezolutiune si desfiintare a contractului de prestari servicii, prin intelegere amiabila,

va rugam sa ne orientati ce sa scriem in acest act,

noi suntem persoane particulare si contractul de prestari servicii l-am incheiat cu o societate comerciala, pentru a ne executa o lucrare X,

va rugam sa ne ajutati cu un text, prevederi, termene de plata a eventualelor sume constituind plata unor prejudicii catre societate si la fel, prevederi si termene pentru ca societatea sa ne restituie restul de bani din avans, minus suma eventuala corespunzatoare prejudiciilor (daca ne vor cere asemenea suma)

multumim!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:01, 13 Martie 2012
Fara suparare, dar opinia mea este in felul urmator:

In primul rand trb studiat contractul incheiat intre partile contractante (cateva ex - obligatiile si drepturile, rezilierea contractului, dispozitii finale, etc) ca sa puteti fii ajutat ptr incheierea unui nou raport comercial.

Parerea mea ca aveti nevoie si de o opinie avizata in acest sens ca sa studieze prezentul contract si sa va formuleze o opinie legala, eventual obiectiuni scrise daca este cazul si fara dar si poate redactarea actului.

Cu stima.
va multumim pentru punctul de vedere transmis, va rugam sa ne spuneti ce fel de profesionist trebuie contactat mai intai, adica pentru studiul contractului de prestari de servicii in cauza si efectiv punerea pe hartie a obiectiunilor la contract?!

cu stima.
Aveti nevoie de un jurist specializat in drept comercial.
Daca in contract se prevede ca inceteaza prin acordul partilor, atunci faceti un acord scris cu prestatorul de servicii. Va trebui insa ca inainte sa va lamuriti pretentiile pe care le aveti unii fata de altii, pentru a putea sa ajungeti la un acord. Mergeti impreuna la un avocat si prezentati-i contractul. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati de intarziere in executie prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, - in contractul (contract de prestari servicii) incheiat intre (noi) persoane particulare si o firma, penalitatile sunt de 0,01 si dupa aceea nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si cerere restituire avans prestari servicii ralwel ralwel Buna ziua, Situatia mea sta in felul urmator: Am semnat un contract prestari servicii (realizare website) cu o firma din Alba, eu fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, in baza carei legi pot cere rezilierea contractului de prestari servicii intre un SRL si o persoana fizica, cu sau fara penalitai DAR fara sa pierd ... (vezi toată discuția)