avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infractiunea de conducere pe drumurile publice fara a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infractiunea de conducere pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere

cum pot sa ma apar ptr infractiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pe care l-am condus fara a poseda permis de conerduce.

mentionez ca fapta s-a petrecut in timp ce mai aveam o condamnare de 6 luni cu suspendare si in perioada celor 2 ani cu suspendare de anumite drepturi.

pot sa-mi schimb declaratia care a fost data sub presiune? deoarece am fost prins in parcare, nu pe drum public.

Alte discuții în legătură

Condusa fara carnet uzzyuta uzzyuta eram intro parcare si din greseala am apasa acceleratia la masina si am intrat intr-o banca si a venit politia si ma luat si ma dus la spital si mia recoltat ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat ellena27 ellena27 Buna ziua. Am o cunostinta careia i s-a suspendat permisul pentru alcoolemie pentru 3 luni, si totusi a mai condus o perioada, practic fara permis de ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis adrian6969 adrian6969 buna in urma cu vreo 2 saptamani am fost prins fara nici o categorie de permis am fost condus la sectia de politie am dat declaratie.....am fost cooperant ,am ... (vezi toată discuția)