avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reprezentarea in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reprezentarea in instanta

Pentru a deschide una sau mai multe actiuni in instanta este nevoie de o singura procura cu drept de reprezentare sau pentru fiecare cauza de cate una in care sa se specifice ptr care cauza a fost data ?
Pot eu angaja avocat in aceste cauze ?.
Cel mai recent răspuns: bridgemxl , utilizator 08:40, 12 Martie 2012
Pai de vreme ce nu au fost introduse actiunile procurile nu pot indica numarul cauzei. Nu este necesar sa faceti o procura pentru fiecare situatie in cauza. Este suficient ca in cuprinsul procurii sa fie descrise fiecare actiune in parte pe care aveti mandat sa o introduceti in instanta precum si limitele in/actiunilor dvs. in aceste cauze.
Puteti angaja un avocat in situatia in care prin procura vi se da dreptul sa faceti acest lucru.
multumesc, clarificari importante ptr mine ! multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Procura avocat Alex131 Alex131 Buna seara! Locuiesc in strainatate si acum 4 ani am intentat proces de divort unde am fost reprezentata de avocata mea care pe timpul procesului s-a dat de ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie procura pentru a o reprezenta pe sotie in instanta? mirceaur mirceaur Imi trebuie procura judiciara pentru a o reprezenta pe sotie in instanta de contencios - administrativ? Mentionez ca vreau sa recuperez taxa auto ,iar masina ... (vezi toată discuția)