avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permisul suspendat, am circulat cu certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permisul suspendat, am circulat cu certificatul de grefa si am fost prins

eu am depus plangere la judecatorie pt ca eu consider k permisul mi s-a suspendat mai mult abuziv am luat certificatul de grefa si nu m-am dus sa ridic permisul si m-a luat radarul si politistul mi-a spus k nu am voie sa circul cu cert de grefa VA ROG FRUMOS SPUNETIMI CE TRB SA FAK SI CE O SA-MI FAK POLITIA SA-MI FAK DOSAR PENAL SA-MI PRELUNGEASCA TERM DE SUSPENDARE AMENDA NUSTIU VA ROG FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!

Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 09:35, 12 Martie 2012
In mod normal, daca ati formulat plangere contraventionala, sunt suspendate sanctiunile contraventionale aplicate, si prin urmare permisul de conducere nu il aveati suspendat. Deci nu poate fi vorba despre conducerea cu permis suspendat, pentru ca aceasta sanctiune contraventionala, prin formularea plangerii contraventionale este suspendata. Nu este vorba de o infractiune deci. Acum faptul ca aveati certificatul de grefa si nu aveato permisul, e mai degraba o alta contraventie. Ce trebuie sa faceti: sa mergeti la politie sa va ridicati permisul si sa expuneti situatia care vi s-a intamplat iar daca ati fost sanctionat contraventional pentru faptul ca nu aveati permisul asupra dvs. formulati plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala Vio68 Vio68 in urma suspendarii permisului pentru alcool 0,1 pe 90 zile am depus o contestatie.intrebarea mea ar fi pot conduce daca nu ridic permisul de la politie?dupa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)
Contestare pv nesosit sebastiant sebastiant buna ziua, am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am ... (vezi toată discuția)