avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

mi-a fost anulat permisul de conducere(pt alcool).pronuntarea s-a facut pe 15 iulie 2011.og 195 spune textual ca === ma pot prezenta la examen la un an da la data raminerii definitive a hotararii====.Asta inseamna ca pe 01 august 2012 ma pot prezenta la examen?problema mea este daca pot incepe scoala de soferi mai devreme?eu sa trec de cele 5-6 saptamini de scolarizare.Sa fac totul si la data ramanerii definitive eu sa ma prezint la examen.
problema este ca daca eu scot cazierul pt dosarul de scolarizare in iunie iulie e posibil sa nu ma inscrie nici o scoala??????

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto uda uda Buna ziua. Am o intrebare pt. un profesionist in materie. Sunt un sofer profesionist care in urma unui proces am fost condamnat de instanta de fond,in data ... (vezi toată discuția)
Cand pot conduce din nou in cazul unei condamnari cu suspendare? codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. In total au fost 3 condamnari intre 2011 - 2012 (pentru ca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permis dupa dosar penal hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ as vrea sa stiu daca dupa un an de la hotarirea definitiva se mai face scola pentru obtinerea permisului si daca da cu cazierul cum se procedeaza?se sterge? ... (vezi toată discuția)