avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract leasing un asigurator, in polita de asigurare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract leasing un asigurator, in polita de asigurare alt asigurator

Am un contract leasing la OTP pt o masina. In contract am ca asigurator OMNIASIG, insa pe polita de asigurare am OTP GARANCIA.Eu am optat pt Omniasig conform contractului, insa fara sa realizez am platit deja 2 rate la OTP Garancia. Eu vreau sa am asigurarea la Omniasig cf contractului. Mai pot face ceva? eu mi-am dat acordul verbal pt Omniasig, dar reprezentantul OTP mi-a gresit polita si am si semnat-o pt OTP Garancia.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:23, 20 Noiembrie 2008
verificati conditiile de reziliere ale contractului incheiat la firma pe care nu o agreati. Urmatorul pas e sa vedeti cati bani pierdeti prin rezilierea contractului si daca sunteti de acord, sa formulati o cerere in scris atat la firma de asigurari, cat si la cea de leasing.
Daca e prea complicat sau prin reziliere sunteti dezavantajat, asteptati pana la expirarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fransiza asigurare casco in lipsa inspectiei de risc verdi verdi Buna ziua, problema mea este legata de fransiza ptr dauna totala, in lipsa inspectiei de risc In octombrie 2008 am cumparat prin leasing financiar de ... (vezi toată discuția)
Refacturari rca si casco in cadrul unui contract de leasing auto Nicoleta Maria Nicoleta Maria Buna ziua, sunt utilizator (persoana fizica) in cadrul unui contract de leasing auto cu OTP leasing. Am aflat ca refacturarea politelor de asigurare catre ... (vezi toată discuția)
Introducere fransiza casco omniasig ina_r ina_r Buna ziua, eu am un autoturism in leasing de la Unicredit cu asigurare CASCO Omniasig. Contractul CASCO este incheiat pe toata perioada leasing-ului (5 ani), ... (vezi toată discuția)