avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere de judecare a cauzei in lipsa reclamantului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere de judecare a cauzei in lipsa reclamantului

Buna ziua!!! As vrea sa stiu daca as putea scrie o cerere de examinare in lipsa mea, daca da, in baza la ce articol. Sunt din RM si am trimis o cerere de chemare in judecata, contencios administrativ, la Curtea de Apel Bucuresti. Nu pot sa ma prezint personal la judecata, deoarece statul Roman nu-mi ofera viza si nu am surse financiare pentru a angaja un avocat. Am trimis pachetul cu acte, dar pot trimite si o cerere de examinarea pricinii in lipsa mea? nu va fi nici o problema? si inca ceva...in Republica Moldova, in contencios administrativ nu e nevoie sa achiti taxa de stat, in Romania cu e???
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Olesea Strajescu , Avocat 17:22, 12 Martie 2012
depuneti o cerere prin care solicitati "judecarea in lipsa conform art 242 CPC"
Va multumesc mult, vroiam sa stiu sigur, in RM este asa o posibilitate.
O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. ... utilizator16eu utilizator16eu In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site ... (vezi toată discuția)
Pierderea pasaportului romanesc in uk Lichiku Lichiku Buna seara. Mă numesc Negru Valeria si deţin dublă cetăţenie, a Republicii Moldova si cea a României. La data de 09.03.2014 mi-am pierdut paşaportul ... (vezi toată discuția)
Cedo aurel1967 aurel1967 Buna! Cunosc ca este necesar sa trec prin toate instantele republicii,sint din Moldova,dar in cazul cind organele din republica nu au de gind sa-mi raspunda la ... (vezi toată discuția)