avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cartea tehnica a blocului de locuinte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cartea tehnica a blocului de locuinte

Buna ziua,
Blocul in care locuiesc si care a fost construit in anul 1975, in Bucuresti sos.Mihai Bravu nr.1, sector 2, nu are carte tehnica.
Sunt interesat cam ce demersuri trebuie facute de administrator/presedinte de Asociatie, pentru intocmirea ei?
Va multumesc pentru sprijin!
Cu stima,
G.Dragu
Cel mai recent răspuns: Catalina Covaliu , utilizator 15:13, 15 Martie 2012
Mai incercati si la fostul ICRAL(unitatea care a administrat cladirea), care in prezent nu mai exista. A fost transformata in Orizont SA (tel. 021.315.72.07; str. Hristo Botev nr. 15, sector 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect instalatii sanitare Almaris Almaris As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)