avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un teren fara stapan?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un teren fara stapan?

buna ziua! numele meu este stefania si am si eu o intrebae in ceea ce priveste un teren.Unde trebuie sa ma interesez despre acesta , ca sa pot afla cui apartine daca are proprietar sau nu? In cazul in care apartine primariei unde sa ma duc sa depun o cerere pentru acest teren?Eu locuiesc in sectorul 5 .Va rog sa ma ajutati ca nu stiu unde sa ma duc sa intreb de acesta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 02:34, 19 Noiembrie 2008
va puteti adresa cu o cerere la Oficiul de cadastru si publicitate iumobiliara, sau la Primarie daca terenul face sau nu parte din doemniul public sau privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)
Curatenie trotuare blocuri/primarie LauraEP LauraEP Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu de fapt in responsabilitatea cui intra sa curete trotuarele de gunoaie, fecale uscate etc: administratia blocului in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren extravilan MadalinaDenisa MadalinaDenisa Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu care este procedura pentru a putea afla numele unui proprietar de teren extravilan, in conditiile in care pentru ... (vezi toată discuția)