avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii - as vrea sa vad detalii despre ele
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii - as vrea sa vad detalii despre ele

Buna seara!
Caut sa gasesc o sursa in care pot vedea ce licitatii se fac.
Exemplu:
O firma privata sau de stat cauta sa achizitioneze un anumit serviciu.
Pentru asta fac licitatie..

Am gasit numeroase site-uri unde trebuie ca platesti ca sa poti citi descrierea licitatiei.
Nu mi se pare avantajos sa platesti doar ca sa citesti cateva detalii.

Trebuie sa existe un loc de unde se colecteaza, unde se publica aceste licitatii.

Stie cineva unde pot vedea ce licitatii se fac?
mUltumesc!
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 20:55, 16 Martie 2012
In raport de bunul care va suscita interesul pentru eventuala adjudecare,analizati site-urile de specialitate si interesati-va direct la BEJ care asigura licitatia,care va poate oferi detaliile necesare
Tocmai, ca nu stiu cine anume realizeaza licitatiile.
Vreau sa urmaresc cand se liciteaza vre-un serviciu pe care as putea sa il ofer si eu.
Sa vad ghidul / caietul de sarcini si sa aplic in cazul in care pot oferi ce vor.
lasati va rog o adresa de email si va pot recomanda un site care din cate stiu ofera tipul acesta de servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt la dna sau la curtea de conturi ? moneanu marcel moneanu marcel As dori un raspuns autorizat in problema pe care o voi relata .Acum cateva luni am participat la o licitatie in Cluj la o institutie a statului unde erau la ... (vezi toată discuția)
Anulare licitatie ContSters257086 ContSters257086 Buna ziua, Am cumparat un imobil in urma unei licitatii acum aprox. 2,5 sapt. si as vrea va rog sa stiu in cat timp trebuie sa-mi elibereze bej actul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta la licitatie lidy_c lidy_c Buna ziua si Sarbatori Fericite tuturor celor care utilizeaza acest site. As dori, daca se poate, o lamurire in ceea ce priveste recuperarea unei creante ... (vezi toată discuția)