avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, sotie insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, sotie insarcinata

Buna seara,

Va cer sprijinul pentru a intelege cum imi pot apara dreptul de a a imi creste copilul pe care mi l-am dorit atat de mult.
Sunt casatorit de un an, suntem impreuna de o viata. Sotia mea este insarcinata in 2 luni.
Pana mai zilele trecute mergeam impreuna la doctor pentru controale si vesti minunate despre copilasul ce creste in burtica mamei lui. Acum 2 zile, de la o alta cearta stupida din cauza nepotrivirii de caracter, sotia a plecat de acasa la tatal ei.
Nu vreau sa mai adaug nimic, nu exista motive de divort ci doar posibilitatea aceasta.
Va rog sa ma indrumati spre legile care fac referire la cazul meu.
Nu vreau sa imi pierd copilul pentru ca poate sotia mea s-a saturat.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:08, 13 Martie 2012
Puteti vb de drepturi si obligatii fata de copil dupa ce se naste, abia atunci puteti spune ca aveti un copil.
Acum exista doar obligatii intre soti. Ramane sa va ganditi daca veti incerca sa va salvati casnicia, daca divortati sau o lasati in voia sortii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nu vreau divortul dragulin dragulin Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)
Ajutor nu-i copilul meu floteada floteada Buna ziua, Sunt in divort. Impreuna cu sotia mea avem doua fetite .Una de patru ani si cealalta de 9 luni. Datorita comportamentului bizar pe care ea il are, ... (vezi toată discuția)
Copilul cui? crisis81 crisis81 Am si eu o dilema. Sunt casatorita legal cu un barbat de care in fapt sunt despartita din august 2009. Nu aveam copii impreuna asa ca am adoptat o fetita si am ... (vezi toată discuția)