avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare sume
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare sume

buna ziua!
am un client care a intrat in reorganizare judiciara. am o anumita suma de recuperat. am primit raspuns de la firma de insolventa: "Conform tabelului definitiv valoarea totală a creanţelor chirografarilor este de x lei .
Având în vedere ,analiza comparativă reorganizare-faliment privind achitarea creanţelor , conform datelor prezentate la punctul 1.3, societatea neavând resurse disponibile pentru achitarea creanţelor acestora, au fost reduse la zero." si inca
"In conformitate cu prevederile art. 137 alin. 2 din Legea 85/2006, la data confirmarii Planului de reorganizare, debitoarea este descărcată de diferenţa dintre valoarea obligaţiilor pe care le avea înainte de confirmarea planului de reorganizare şi cea prevazută prin plan . "
sa inteleg ca nu voi mai primi nimic??#-o#-o
multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 09:11, 14 Martie 2012
Daca planul de reorganizare a fost confirmat iar potrivit planului de reorganizare nu se prevede achitarea creantelor catre creditorii chirografari, in acest caz debitul dumneavoastra nu va fi acoperit.
Prin confirmarea planului de reorganizare, orice creanta care nu este prevazuta in planul de reorganizare, va fi stearsa din pasivul debitoarei.
multumesc pentru raspuns. cam asa m-am gandit si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta de la firma iesita din insolventa euro2002 euro2002 buna ziua sunt creditorul unei firme ce a iesit din insolventa si prin hotararea instantei a fost repusa in circuitul comercial. M-am inscris la masa credala ... (vezi toată discuția)
Insolventa ContSters52542 ContSters52542 va rog sa imi explicati si mie prev art.137. alin. 2 Lg 85/2006 *la data confirmarii planului de reorganizare debitorul este descarcat de diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Creanta neacceptata la insolventa vio c vio c la o societate comerciala se deschide procedura. se depune declaratie de creanta cu o intarziere de 2 zile. adm jud include in tabel creanta, care e aproapre 1 ... (vezi toată discuția)