avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Maine - dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Maine - dezbatere succesiune

maine se dezbate mostenirea bunicilor mei decedati in august 2011. Eu nu am acceptat in termenul de 6 luni aceasta mostenire. Mai are vreun rost infatisarea mea acolo. este vorba de niste actiuni sif. cei de la sif am inteles ca accepta un singur proprietar. Mostenitori suntem eu si fratele cosangvin care a propus judecarea in instanta. ...da penru 400 de lei valoare actiuni sif.

Nu am primit un raspuns clar de la notar in privinta dorintei mele de a face un act de renuntare. Mi-a spus ca ma pot razgandi in privinta renuntarii si intenta ulterior proces.
Mai mult nu as renunta la calitatea de mostenitor. Apartamentul bunicilor nu mai apare in masa succesorala. Doresc sa aflu prin ce fel de act s-a instrainat fratelui.
Pentru a afla acestea mai am nevoie de timp......ce sa fac maine?

Alte discuții în legătură

Mostenire actiuni la sif monahelenus monahelenus Am fost citata pentru a ma prezenta la dezbaterea mostenirii dupa bunicii mei dupa 6 luni si o saptamana de la decesul acestora. In dosar exista doar ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa 6 luni si 2 saptamani monahelenus monahelenus iata unde m-am impotmolit: tatal meu a decedat in 2010. In conditiile in care nu ma inteleg cu fratele vitreg cosangvin am acceptat mostenirea la notar sub ... (vezi toată discuția)
Succesiune dorelr dorelr La inceputul anului a decedat tata.Nu am cunostintele necesare in privinta drepturilor succesorale.Doresc sa aflu care sunt acestea in privinta mamei,ale ... (vezi toată discuția)