avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contracte de licenþã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contracte de licenþã

Buna ziua,

as dori daca se poate sa ma consult cu cineva care cunoaste foarte bine legislatia in privinta drepturilor mele atunci cand intre mine si o alta societate se incheie un contract de licenta. Doresc sa ma consult cu cineva de specialitate pe mail si/sau alte metode. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:05, 23 Martie 2012
Pentru o parere profesionala, puteti sa accesati pagina de mai jos in care veti gasi consultanti specializati in proprietate intelectuala, marci, brevete, inventii....
www.avocatnet.ro/content/con...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor CinciuAdrian CinciuAdrian Buna ziua, sunt interesat sa aflu mai multe despre dreptul de autor din Romania Sunt mai multe intrebari dar nu vreau sa le fac publice doresc un avocat ... (vezi toată discuția)
Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)