avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua
In prezent sunt in concediu pt cresterea copilului pina la 2 ani , copilul face 2 ani in 2 20 05 2012 ,intrebarea mea este cu cit timp inainte trebuie sa fac cererea de revenire in activitate ? este un anumit termen prevazut de lege
Voi dai examen la revenirea in activitate , mentionez ca lucrez la Regiea Autonoma de Activitati Nucleare la compartimentul administrativ
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: monicalirca , utilizator 13:45, 13 Martie 2012
Buna ziua,
Nu este prevazut in niciun act normativ cu cat timp inainte sa faceti cererea de revenire in activitate, important este sa o faceti pana la data la care ar trebui sa va prezentati la serviciu.
Probabil ca, cu o saptamana inainte este suficient.
Nu veti da niciun examen.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
monicalirca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata codrutavlad codrutavlad buna ziua! care este temeiul legal ca un functionar public sa beneficieze de concediu fara plata?care sunt conditiile ca acest concediu sa fie acordat? va ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului dana_05 dana_05 Buna ziua, am si eu o intrebare pentru viitor. Se apropie sfarsitul concediului pentru crestere copilului. Cu cat timp inainte de implinirea varstei de doi ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare pentru concediu crestere copil Mariralu Mariralu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarele probleme si pentru a rezolva cat mai corect as dori sa stiu si parerea dvs., asadar : - am o salariata care ... (vezi toată discuția)