avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in tara copil minor cu tata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in tara copil minor cu tata

buna,as avea si eu o intrebare legat de intarea in tara cu copil minor.sa o iau cu inceputul
sora mea lociueste in italia,are din prima casatorie o fetita minora,la care are tutela totala si irevocabila,din a 2-a casatorie are un baietel,nascut in italia,ambii parinti cetateni romani.sotul ei vrea sa vina in concediu cu copii,ea nu poate veni caci lucreaza,de ce are nevoie ca sa poata veni el cu ambii copii.
multumesc
Cel mai recent răspuns: claualex , utilizator 12:20, 19 Noiembrie 2008
multumesc,am sa intreb acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc lauraverdeti lauraverdeti Buna ziua, as dori si eu niste raspunsuri daca se poate...Locuiesc in Italia de 1 an impreuna cu prietenul meu si fetita noastra. Fetita s-a nascut acum 5 luni ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Repatriere cu copii minori fara acordul mamei egeorge egeorge trebuie sa ma intorc definitiv in tara cu cei doi copii minori,sotia (si mama lor) nu este de acord, ce trebuie sa fac ? caut un avocat sa ma ajute! (vezi toată discuția)