avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat fiscala

Buna ziua.
Acum vreo cinci ani am oprit activitatea firmei mele la un punct de lucru (am inchiriat spatiul). Atunci am luat casa de marcat si am depozitat-o undeva. Firma si-a continuat activitatea doar cu inchirierea respectivului spatiu. Acum vreau sa repun in functiune casa de marcat la o alta locatie, cu un alt obiect de activitate fata de cel pentru care a functionat inainte. As vrea sa stiu ce am de facut.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: haiducu , utilizator 19:26, 14 Martie 2012
Dupa ce rezolvati la registrul comertului inregistrarea punctului de lucru si autorizarea activitatii cu codul caen pe care o veti derula la acel punct de lucru, mergeti la firma de unde ati luat casa de marcat si ei va vor pregati actele pentru a le depune la finante pentru fiscalizarea casei de marcat pe noua locatie.
luati legatura cu firma care a fiscalizat casa de marcat va da un document care trebui sa mergeti la finante ptr EXTRAGEREA MEMORIEI FISCALE VECHE si dupa aceea o fiscalizeaza pe noul obiect de activitate . memoria fiscala veche se depune tot la finante . NOROC MULT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat robyyy robyyy Buna ziua/ seara/ dimineata!!! De unde se poate achizitiona o casa de marcat si unde se fiscalizeaza???? Casa de marcat poate si SH???(second-hand) (vezi toată discuția)