Va rog frumos in timpul dumneavoastra disponibil sa-mi spuneti cum sa-mi recuperez TVA-ul pe care l-am platit statului timp de 1 an fara ca eu sa incasez.SC este infiintata de un an si suntem in stadiul de investitie cu bani proveniti de la un investitor strain(asociat) sub forma de imprumut /creditare.Suma investita se ridica la peste 2 milioane de euro,toate platile catre stat sunt la zi.Acesti bani se pot compensa in vreun fel cu darile catre stat?Am intrat pe site-ul Ministerului de Finante dar pagina respectiva este in lucru. :O
In speranta ca ma veti ajuta astept raspunsul dumneavostra!
Cu stima,
Pascu Aurelia
da s-au facut toate actele de catre contabilul nostru care nu stie pe ce lume se afla..#-o.....am auzit ca trebuie sa pregatesc un dosar pe care il depun la Ministerul de finante sau Registru...nu stiu exact ...in care sa solicit sa mi se ramburseze banii sau sa se compenseze cu darile catre stat...
va rog ajutati-ma....
Decontul TVA nu se depune in niciun caz la registrul comertului, ci la min. fin. Luati-va un contabil care sa stie ce sa faca si mare atentie: rambursarea TVA se face numai dupa control fiscal!