avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Facturi storno emise de furnizori in perioada de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Facturi storno emise de furnizori in perioada de reorganizare

Ce ati face ca si contabil in urmatoarea situatie ?
Anumiti creditori ai unei firme care se afla in procedura generala de insolventa la cererea debitorului , sunt sfatuiti sa storneze sumele pe care nu le-au recuperat inainte de deschiderea procedurii si sa emita facturi de aceeasi valoare unei alte firme, care nu e straina de prima , in speranta ca isi vor incasa de aici banii in viitor ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 10:12, 14 Martie 2012

Ce ati face ca si contabil in urmatoarea situatie ?

Decizia in acest caz apartine administratorului societatii si nu contabilului care inregistreaza documentele pe care le primeste
Multumsc, dar asteptam un alt raspuns. Avand in vedere toate implicatiile , cred ca si contabulul este interesat, mai ales daca e contabil sef .
Eu am inteles f bine sensul intrebarii , problema e nimeni de pe forum nu va poate garanta ca veti incasa facturile ...
oricum speranta moare ultima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare mandat postal vioviod vioviod .Vand marfa prin curier unui client. Emit factura iar clientul plateste prin banca. 2.Produsul este defect, clientul mi-l trimite inapoi , si stornez factura ... (vezi toată discuția)
Facturi inscrise la masa credala larisa.palaghe larisa.palaghe Buna ziua, As dori sa stiu daca se pot storna facturile cu care ne-am inscris la masa credala sau daca exista alta modalitate de stingere a datoriei ... (vezi toată discuția)
Client in insolventa anoemidalma anoemidalma Buna ziua, Avem un client persoana juridica la care s-a inceput procedura de insolventa in luna februarie, 2017. Au omis sa inregistreze o factura (de ... (vezi toată discuția)