avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul individual de munca trebuie legalizat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul individual de munca trebuie legalizat?

La un control al fostului ARR trebuie prezentat si contractul indiviadual de munca al soferului; trebuie legalizat? Oricum eu l-am intocmit in 2 exemplare (unul pentru mine, angajator si unul pentru angajat, cu stampila)?
Va multumesc tuturor
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 06:55, 14 Martie 2012
Trebuie sa se vada ca e inregistrat la ITM si in REVISAL la data angajariia,cereti inspectorului de munca aceste date si cu un ex. de contract aratati la contraol.. ARR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare tarzie in revisal ContSters15310 ContSters15310 Problema sta in felul urmator contractele de munca nu sunt inregistrate in Revisal nici in aplicatie nici online. Ce se ,mai poate face pentru a nu lua ... (vezi toată discuția)
Stampila itm alcida20 alcida20 Buna, am si eu o intrebare. Sotul meu s-a angajat la o firma de asigurari luna aceasta in data de 8. Dupa vreo 2 zile, a primit si el contractul dar nu ... (vezi toată discuția)
Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)