avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Marcaj CE: Agrement tehnic sau inscriere in Registrul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Marcaj CE: Agrement tehnic sau inscriere in Registrul National?

Buna ziua!
Am o nelamurire cu privire la un paratrasnet cu dispozitiv de amorsare marcat CE.
Se inscrie in Registrul National al Produselor pentru Constructii, se obtine Agrement tehnic sau circula cu Declaratie de conformitate conform HG 622 / 2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Balastiera milica68 milica68 Daca pentru achizitia unei lucrari se solicita balastiera pe langa contractul de furnizare a produselor trebuie sa-mi trimita si avize si certificate ( in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de calitate conformitate maghiar1 maghiar1 buna ziua sunt administratorul unei noi fabrici de pavaje, boltari, borduri vibropresate si as dori as stiu ce trebuie sa fac pentru a putea elibera ... (vezi toată discuția)
Legislatie Luoana Mihaela Luoana Mihaela Va rog imi poate spune cineva daca HG 622 / 2004 -privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii a fost abrogate ? ... (vezi toată discuția)