avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obtinerea certificatului de calitate conformitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obtinerea certificatului de calitate conformitate

buna ziua
sunt administratorul unei noi fabrici de pavaje, boltari, borduri vibropresate si as dori as stiu ce trebuie sa fac pentru a putea elibera certificat de calitate conformitate pentru produsele fabricate, stiu doar ca trebuie sa duc produsele la un laborator de incercari dar dupa ce obtin rezultatele nu stiu carei institutii trebuie sa ma adresez. va rog daca se poate sa ma informati referitor la aceasta problema .
multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 20 Februarie 2016
Trebuie sa respectati prevederile din HG nr. 622/ 21/04/2004
Republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 487 din 20/07/2007 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii.
Gasiti legislatia in superlege.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie Luoana Mihaela Luoana Mihaela Va rog imi poate spune cineva daca HG 622 / 2004 -privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii a fost abrogate ? ... (vezi toată discuția)
Balastiera milica68 milica68 Daca pentru achizitia unei lucrari se solicita balastiera pe langa contractul de furnizare a produselor trebuie sa-mi trimita si avize si certificate ( in ... (vezi toată discuția)
Sef laborator in constructii nicoletatrenea nicoletatrenea BUna ziua am o intrebare, cati ani de experienta trebuie sa aiba un angajat pt a-l putea incadra in functia de sef laborator in constructii. Si in ce lege ... (vezi toată discuția)