avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef laborator in constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef laborator in constructii

BUna ziua
am o intrebare, cati ani de experienta trebuie sa aiba un angajat pt a-l putea incadra in functia de sef laborator in constructii. Si in ce lege gasesc respectiva conditie?
Va multumesc mult
o zi cat mai buna
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 10:17, 24 Martie 2009
cONSULTATI RegulamentUL din 15/07/1994 (Regulament din 1994)
privind autorizarea şi acreditarea laboratoarelor de încercări în construcţii
Publicat în Monitorul Oficial nr. 202 din 04/08/1994

lA ART. 21 APARE URMATOAREA PREVEDERE "sa utilizeze in posturile de sefi de laborator si sefi pe domenii de incercari numai personal autorizat de Inspectia de stat in constructii, lucrari publice, urbanism si amenajarea teritoriului"
Ca o conditie de baza consider ca ar fi studii superioare in domeniu constructiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhitect sef primarie....poate ma juta si pe mine cineva... mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Stiinte Juridice in 2000 (5 ani), m-am angajat la Primaria unui orasel infiintat in 2004 cu o populatie de 13500 pe ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de calitate conformitate maghiar1 maghiar1 buna ziua sunt administratorul unei noi fabrici de pavaje, boltari, borduri vibropresate si as dori as stiu ce trebuie sa fac pentru a putea elibera ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa fie arhitect-sef lili2015 lili2015 Buna ziua. Cu tot respectul as dori sa ma informati asupra unei neclaritati din legislatia din domeniul urbanismului si constructiilor referitoare la ... (vezi toată discuția)