Buna ziua,
as dori sa-mi spuna si mie cineva cat se va plati si( incasa concret de la locatari) pentru salariul femeii de serviciu cu 1/2 norma si salariul de 350 lei pe CIM ; si salariu de 400 lei pe CIM.
Cam care ar fi costul unui contract de prestari servicii al unui administrator (Care are PFA) pentru o asociatie cu 96 de apartamente si program de 6 ore pe saptamana?
Nu conteaza cate ore lucreaza, ci care este salariul net pe care vreti sa i-l oferiti...si de asemenea sa ne spuneti daca este la primul loc de munca, caz in care i se va aplica si deducerea pentru calcul impozitului.
Deci, ce este acel 350 sau 400 de care ne spuneti? Banii pe care ii ia in mana sau salariul brut?
Sa va spun mai pe inteles, ea are acum cim. cu 8ore si in cim are 700lei sal min/ec..Cu totate darile la stat s.a.m.d. cica iese vreo 1150....lei , noi locatarii am vrea sa-i micsoram programul de lucru la 4ore (si-asa nu are de treaba 8ore/zi)si am vrea sa stim cat se plateste total cu tot ce trebuie la stat...etc. Deci un 350 sau max. 400 cim.(daca se poate la ambele sume) Multumesc!