avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu femeie de serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu femeie de serviciu

Buna ziua,
as dori sa-mi spuna si mie cineva cat se va plati si( incasa concret de la locatari) pentru salariul femeii de serviciu cu 1/2 norma si salariul de 350 lei pe CIM ; si salariu de 400 lei pe CIM.
Cam care ar fi costul unui contract de prestari servicii al unui administrator (Care are PFA) pentru o asociatie cu 96 de apartamente si program de 6 ore pe saptamana?

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:36, 15 Martie 2012
Care este de fapt salariul? 350 sau 450?
Va referiti la net sau la brut?
Nu conteaza cate ore lucreaza, ci care este salariul net pe care vreti sa i-l oferiti...si de asemenea sa ne spuneti daca este la primul loc de munca, caz in care i se va aplica si deducerea pentru calcul impozitului.
Deci, ce este acel 350 sau 400 de care ne spuneti? Banii pe care ii ia in mana sau salariul brut?
Sa va spun mai pe inteles, ea are acum cim. cu 8ore si in cim are 700lei sal min/ec..Cu totate darile la stat s.a.m.d. cica iese vreo 1150....lei , noi locatarii am vrea sa-i micsoram programul de lucru la 4ore (si-asa nu are de treaba 8ore/zi)si am vrea sa stim cat se plateste total cu tot ce trebuie la stat...etc. Deci un 350 sau max. 400 cim.(daca se poate la ambele sume) Multumesc!
Nu mi-ati raspuns la intrebarea pe care v-am pus-o in legatura cu primul loc de munca sau nu.
Este foarte important in acest calcul.
Scuze aici este primul loc de munca in acest moment...

Alte discuții în legătură

Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite asociatie proprietari aeg aeg Asociatia noastra are 4 \\"angajati\\" cu conventie, carora le platim in total, 1150 lei si platim statului, 799 lei. Nu stiu cum se face calculul. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Proba loc de munca o luna = 700 lei, dupa luna respectiva doar 350 de lei fergus fergus M-am decis sa va intreb pe dumneavoastra ca sa evit o posibila gafa pe care as putea sa o fac intreband direct la servici (riscand sa pierd locul de ... (vezi toată discuția)