avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Situatia este urmatoarea:
O familie compusa din sot, sotie si doi copii majori locuiesc intr-un apartament apartinand sotiei (mostenire). In cazul decesului sotiei apartamentul respectiv va fi impartit in cota de 1/3 ?
Multumesc.
Imobilul se va imparti intre sotul supravietuitor si descendenti. Sotul supravietuitor va dobandi o cota de 1/4 , iar descendentii restul de 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere masa succesorala Radducu Radducu Bună ziua! Aș vrea să știu care este cota parte a fiecărui moștenitor din urmatoarea speţă:-soț decedat 1989; -soție în viață; ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea masei succesorale valy 84 valy 84 pentru a dezbate succesiunea mamei as dori sa stiu ce cota parte revine tatalui meu si care este cota copiilor,mentionez ca mama mea a primit inainte cu un de ... (vezi toată discuția)
Succesiune;pensie alimentara ContSters7705 ContSters7705 -Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj ... (vezi toată discuția)