avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare dupa 6 luni?
Discuție deschisă în Executare silită

executare dupa 6 luni?

Am avut un proces cu o institutie publica pe somatie de plata. Hotararea a ramas irevocabila. Institutia pubila trebuie sa-mi achite suma de bani in 30 de zile.Am trimis notificare institutie la care am atasat si sentinta ramasa definitiva si directorul institutie mi-a spus ca-mi va da banii peste 6 luni.Am mers la un executor si si acesta mi-a spus ca DA, el ii blocheaza conturile acelei institutii dar,avand in vedere ca aceasta institutie este bugetara, daca directorul vrea n-o sa-mi pot recupera banii decat peste 6 luni. Spune ca este o lege data in 2011 prin care institutiile bugetare pot sa amane platile,chiar daca le executi. Este posibil asa ceva sau executorul la care m-am dus eu nu este bun. Imi puteti da mai multe sfaturi si eventual si legile ,articolele pe care trebuie sa le aplic?
Cel mai recent răspuns: andral , utilizator 17:03, 15 Martie 2012
oare nu este nimeni care se pricepe? Va rog dati-mi un sfat,o idee!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata dorel13 dorel13 Sunt administratorul unei firme de prestari servicii si am avut contract(pe care l-am reziliat) cu o institutie bugetara.Ultima factura emisa de mine mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)
Cum pot sã obþin completarea dispozitivului unei sentinþe pronunþate în 2011? Cristina Codreanu Cristina Codreanu Cum pot sa obtin completarea unui dispozitiv a unei Sentinte civile din 22.03.2011 ? (vezi toată discuția)