avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Publicarea spetelor din instante
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Publicarea spetelor din instante

As dori sa intreb, daca este legala publicarea dosarelor, numarul acestora, dar si numele partilor implicate in dosare.
Eu nefiind persoana publica, si fara sa fiu intrebata, mai nou portalul Ministerului de Justitie a publicat numele meu si numarul unui dosar de divort, fara sa fiu intrebata.

Exista vreo metoda prin care sa cer acestui portalul al Ministerului de Justitie, dar si altor siteuri ce au preluat si publicat numele meu, si numarul dosarului, stiind ca acesta este civil, si nu mi s-a cerut acordul, daca da, ce metoda as avea la indemana sa se inlature aceste informatii care nu trebuiau sa fie publice ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 16:30, 15 Martie 2012
Toate aspectele mentionate de dv sun publice, iar procesele se desfasoara in sedinta publica.
Nu trebuie sa fiti intrebata si nici nu se pot sterge aceste informatii pt ca aceste informatii trebuie sa fie publice. Asa cum vi s-a spus mai sus, sedintele de judecata sunt publice, accesul la justitie este neingradit, astfel dosarele nu se pot tine in secret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator site www.jurisprudenta.com silvia_jelea silvia_jelea Bună ziua, Cunoaște cineva cine anume deține sau administrează site-ul www.jurisprudenta.com? Multumesc. (vezi toată discuția)
Portal just : gdpr : mishavanator mishavanator pe portalul just apare numele meu la diferite procese incheiate intre mine si fosta. Doresc ca aceste procese incheiate sa nu mai existe, sau daca exista, ... (vezi toată discuția)
Preluarea si republicarea informatiilor publice marius.x marius.x Toate in formatiile de pe site-urile ministerelor justitilei sau finantelor sau altele, care au caracter public pot fi preluate si republicate pe alte siteuri? ... (vezi toată discuția)