avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de fidelitate

in multe institutii ale statului se acorda pana de curand spotul de fidelitate care , functie de anii lucrati in aceeasi institutie functionarii publici cu statut special primeau ca si spor de fidelitate un anumit procent din salariul de baza.
odata cu intrarea in vigoare a legii salarizarii unice , am inteles ca de la acea data cine are sporul de fidelitate ramane cu el la acel procent si, chiar daca mai lucreaza inca 5 ani de exemplu , la implinirea acestora nu i se mareste procentul.
este normal sa nu se mareasca acest procent in conditiile in care statutul functionarilor publici la care fac referire nu a fost abrogat ?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:36, 16 Martie 2012
Care este actul normativ in baza caruia s-a acordat acest spor pana la intrarea in vigoare a legii unice a salarizarii?
Scrie in statutul functionarilor publici ca trebuie sa luam spor de fidelitate? Si oare eu de ce nu am beneficiat niciodata, ca de 25 de ani lucrez in aceeasi institutie publica.:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri salariale julia_crista julia_crista Sunt salariata la o institutie publica extrabugetara. Am nevoie sa stiu care sunt sporurile salariale care mi se pot acorda. Sunt sef serviciu administrativ. ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici simona minoiu simona minoiu Cum acord salariul functionarilor publici care avanseaza in treapta si celor care promoveaza in grad profesional.Dar avansarea in treapta se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Obtinere spor de stres valentin75 valentin75 sper ca pot primi informatii utile de la cei care stiu despre acest lucru .intrebare cum se obtine si care sant pasi legali care trebuiesc urmati pentru a ... (vezi toată discuția)