Sunt salariata la o institutie publica extrabugetara. Am nevoie sa stiu care sunt sporurile salariale care mi se pot acorda. Sunt sef serviciu administrativ. De fapt sporurile care mi se pot acorda le cam stiu dar nu pot sa ma duc la director sa ii spun ca vreau sporurile de conducere sau cel de fidelitate daca nu citesc ceva legislatie inainte ca sa stiu ce vorbesc. Asa ca va rog frumos spuneti-mi in ce legi trebuie sa caut. Va multumesc
Cam vaga denumirea de institutie publica extrabugetara.In general se aplica legea salarizarii functionarilor publici.Pe baza ei s-au emis legi si grile de salarizare specifice fiecarei institutii publice, precum si sporurile aferente. Unele institutii publice platesc spor de fidelitate, altele nu.
Cel putin indemnizatia de conducere trebuie acordata obligatoriu pentru orice functie de conducere.
De asemeni salariu de merit se poate acorda ( dar este la latitudinea conducerii).
:D Vag nevag asta suntem. Acesta ne este statutul. Administratia Pietelor. Ideea e ca nu avem statut de functionari publici. Suntem niste kkti de 5 feluri. Adica nu prea avem nici un fel de statut. Nu se aplica nimic de la functionari publici si nu mai ce se vrea de la restul. Avem venituri proprii nici un fel de venit de la buget dar depindem de consiliul local si primarie pentru decizii. Bugetul ne e aprobat de primarie. Deci ideea este ca aveam nevoie de niste legi care sa explice foarte foarte clar ca am voie sa iau sporul ala sau ala.
buna ziua am si eu nevoie de o informatie.
Lucrez la o intituie de recuperare a persoanelor cu handicap. Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la sporuri salariale, tinand cont de faptul ca lucrez cu persoane cu fandicap locomotor si psihic, si care este procentul acestor sporuri
multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Spor de fidelitate
doberv
in multe institutii ale statului se acorda pana de curand spotul de fidelitate care , functie de anii lucrati in aceeasi institutie functionarii publici cu ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale
wsx
va rog sa-mi spuneti care sunt sporurile legale ce se acorda in prezent functionarilor publici din administratia publica locala?deoarece pe noi ne-a lasat ... (vezi toată discuția)