avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale functionari publici

În anul 2011 am fost eliberata din funcție ca urmare a reorganizării instituției publice la care lucram începând cu anul 1993. La momentul eliberării din funcție beneficia de o serie de sporuri salariale cum ar fi spor de condiții grele, spor de noapte, precum și spor de fidelitate în procent de 7%. În anul 2012 am fost redistribuita din corpul de rezerva al funcționarilor publici pe o funcție vacanta acordandu-mi-se aceleași sporuri salariale. La începutul anului 2015 am promovat în clasa, moment de la care sporul de fidelitate nu mi-a mai fost acordat, instituția la care lucrez, motivând ca acest spor a fost acordat eronat și nu trebuie acordat funcționarilor publici a căror activitate a fost întreruptă. Care sunt drepturile funcționarilor publici redistribuiți din corpul de rezerva, înlăuntrul termenului de 2 ani de zile în ceea ce privește drepturile salariale, în speță sporul de fidelitate fata de instituție?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:03, 19 Iunie 2015
La noi la primarie nu se acorda spor de fidelitate la nimeni. As vrea sa stiu si eu care sunt conditiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri salariale julia_crista julia_crista Sunt salariata la o institutie publica extrabugetara. Am nevoie sa stiu care sunt sporurile salariale care mi se pot acorda. Sunt sef serviciu administrativ. ... (vezi toată discuția)
Transfer sau redistribuire functionar public, pe perioada nedeterminata MELALILIANA MELALILIANA Am fost disponibilizata din cadrul unei institutii publice in oct 2010.In decembrie 2010 am fost redistribuita pe un post temporar vacant( maternitate 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Corpul de rezerva al functionarilor publici hiko20042003 hiko20042003 Buna ziua! As dori sa stiu daca, dupa incetarea de drept a raportului de serviciu, are loc automat intrarea in corpul de rezerva al functionarilor ... (vezi toată discuția)