avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit pe cladire si teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit pe cladire si teren

Sotia mea face parte din persoanele cu handicap accentuat. Doresc sa stiu daca sunt scutit de impozit pe cladire si teren intrucat de la primarie mi s-a comunicat ca numai persoana care este trecuta in rol poate beneficia de aceasta scutire sotia mea evident, nefiind trecuta in rol. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: cojocri61 , utilizator 09:30, 18 Martie 2012
Potrivit legi poate beneficia de reducerea de la plata taxelor si impozitelor locale , numai daca persoana cu handicap detine in proprietate bunurile pentru care solicita scutirea
multumesc m-am edificat pe parcurs bineinteles studiind legile. sotul este scutit conf cap 11 art 284 pct 4 si 5 din codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - scutiri pentru persoane cu handicap febletea febletea Buna ziua,sotul meu are certificat de handicap accentuat permanent.intrbarea mea este poate fii scutit pe impozit casa si teren daca nu suntem proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)